Continental Clothing Finland

CONTINENTAL CLOTHING FINLAND VÄLITTÄÄ CONTINENTAL CLOTHING -TUOTTEITA SUOMESSA. PALVELUUN KUULUU MYÖS MONIPUOLINEN JA ASIANTUNTEVA KONSULTAATIO.
Continental Clothing oli tukkukaupan naisten t-paidan innovoija Euroopassa, ja jatkavat edelläkävijänä muotoilussa ja kestävässä kehityksessä. Continental Clothing keskittyy luomaan korkealaatuisia, asiantuntevasti muotoiluja ja vastuullisesti valmistettuja painamattomia vaatteita muotikauppaan, musiikkituotteiksi, yrityskampanjoihin ja vapaa-aikaan. Continental Clothing Finland välittää Continental Clothing -tuotteita Suomessa. Palveluun kuuluu myös monipuolinen ja asiantunteva konsultaatio.

SOSIAALINEN VASTUU

Meillä kaikilla on oikeus turvalliseen ja terveelliseen työympäristöön, toimeentuloon ja oikeudellisesti sitovaan sopimukseen. Meillä kaikilla on oikeus olla vapaita syrjinnästä ja häirinnästä, liittyä – tai olla liittymättä – ammattiliittoon, valita työmme vapaasti. Meillä kaikilla on oikeus oikeudenmukaiseen ja kohtuulliseen työaikaan. Ja lapsillamme on oikeus käydä koulua.

Continental Clothing Co. on omaksunut vankan politiikan seuraavien sosiaalisen vastuun vähimmäiskriteerien suhteen:

 

  • Ei lapsityövoiman käyttöä
  • Ei pakkotyön käyttöä
  • Turvalliset ja terveelliset työolosuhteet
  • Lailliset työsopimukset
  • Elämiseen tarvittavan palkan maksaminen
  • Yhdistymisvapaus ja oikeus työehtosopimusneuvotteluihin
  • Ei syrjintää työntekijöitä kohtaan
  • Ei ylimääräisiä työtunteja

Continental Clothing Co. on toteuttanut ennakoivaa sosiaalisen vastuun ohjelmaa Fair Wear Foundationin jäsenenä.

YMPÄRISTÖVASTUU

Continental Clothing Co. tunnustaa, että vaatteiden valmistus on yksi ympäristölle haitallisimmista ja haitallisimmista teollisuuden aloista planeetalla, ja ottaa päättäväisiä ja usein uraauurtavia askelia torjuakseen monia kielteisiä vaikutuksia.

Raaka-aineiden hankinnasta alkaen yhtiö varmistaa kaikkien kuitujen täyden jäljitettävyyden valitsemalla luomupuuvillan, Tencel® Lyocelin, bambu- ja EcoVero-viskoosin sekä  kierrätetyn polyesterin.

EarthPositive®-valikoimassa on 100 % sertifioitua luomupuuvillaa. Salvage®-valikoimassa on kierrätettyä luomupuuvillaa, johon on sekoitettu kierrätettyä polyesteriä.

Continental Clothing Co. on tukenut aktiivisesti monia korkean profiilin kampanjoita, mukaan lukien Clean Cotton -kampanja, Pick Your Cotton Carefully -kampanja, ja se on työskennellyt Environmental Justice Foundationin ja Pesticide Action Networkin kanssa useiden vuosien ajan. Continental Clothing Co. on aktiivinen avustaja kansainvälisessä työryhmässä Global Organic Textile Standard (GOTS) -työssä. 

Mahdollisuuksia ihmisille, planeetalle ja tulevaisuudelle.

Näin palvelu toimii

Continental Clothing Finland
Tutustu valikoimaamme, niiden eettisyyteen ja ominaisuuksiin. Kun haluat tilata tuotteita, rekisteröidy asiakkaaksi tai kirjaudu Webshop-tilausjärjestelmään. Kirjautuneena, näet varastosaldot ja hinnat. Voit kerätä kätevästi samaan ostoskoriin runsaasti tuotteita. Voit myös tallentaa monia toimitusosoitteita.

Brändisi ansaitsee laadukkaat tekstiilit.