Usein kysytyt kysymykset

1. Kenelle myytte vaatteita ja asusteita?

Myymme painamattomia vaatteita yrityksille, joiden merkittävänä osana liiketoimintana on tekstiilien/vaatteiden myynti painatuksin tai muulla tavoin viimeisteltynä yrityksille, yhdistyksille tai kuluttajille.

2. Mitä tuotteet maksavat? Miksi en näe hintoja?

Saat hinnaston rekisteröitymällä tukkuasiakkaaksemme. Soita reippaasti 040 960 7191 tai laita meiliä myynti@continentalclothing.fi Rekisteröidy tukkuasiakkaaksi tästä.

3. Haluan tukkuasiakkaaksi ja tukkuhinnaston. Mitkä ovat ehdot?

Tukkuasiakkaaksemme pääset kun liiketoimintasi on t-paitojen, huppareitten tai kassien myynti kuluttajille tai yrityksille. Katso Toimitusehdotsivu.

4. Mikä on minimitilaus?

Minimimäärä on pieni, vain 100 kpl vuodessa. Voit tilata sampleja jos haluat. Samplet ovat kuitenkin näytteitä varsinaisia tilauksia varten. Varsinaiset tilaukset ovat tukkukaupassa keskimäärin: T-paidat 10 kpl tai enemmän per koko, samoin kassit. Hupparitilaukset ovat keskimäärin 5 kpl tai enemmän per koko.

5. Mistä näen varastosaldot?

Kun olet kirjautunut Webshoppiin, niin näet jokaisella tuotesivulla varastosaldot sekä hintasi.

6. Kuinka teen tilauksen?

Otamme tilaukset vastaan vain Webshopissa. Vältämme tällä tavoin mahdolliset virheet. Toki palvelemme mielellään puhelimitse ja sähköpostitse. Voit kysyä mitä vaan t-paidoista, huppareista ja kasseista. Saat tilausvahvistuksen, kun olemme kirjanneet tilauksesi.

7. Tuleeko jälkitoimituksesta rahti- ja laskutuskuluja?

Tuotteet toimitetaan varastosaatavuuden mukaisesti. Asiakkaan pyynnöstä toimitettavat ”jälkitoimitukset” käsitellään yksittäisinä ennakkotilauksina rahti- ja toimituskuluineen.

8. Haluan nähdä tuotteen ensin. Voinko tilata näytteitä? Miten pääsen hypistelemään niitä?

Voit tilata näytteitä edullisesti hinnastossa olevalla yksittäishinnalla. Lähetämme näytteet UPS:lla tai DPD:llä hinnastossa mainitulla rahti- ja toimituskululla.

9. Onko teillä Suomessa varasto? Mistä tuotteet tulevat?

Tilaukset tulevat kustannustehokkasti suoraan päävarastosta Continental Clothing Company GmbH tai Continental Clothing Company Ltd.

10. Mikä on toimitusaika?

Varastotuotteiden toimitusaika on UPS Standard tai DPD 5-7 päivää. Tilausvahvistukseen merkitty toimitusaika on arvio. Emme vastaa rahdintoimittajan aineuttamista viiveistä ja niistä aiheutuvista vahingoista.

11. Millä kuljetustavoilla toimitatte?

Kaikki toimitukset toimitetaan vain UPS- tai DPD-kuljetuksina.

12. Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Tilattuja tuotteita ei voi palauttaa. Jos tuotteissa ilmenee virheitä, niin ota meihin yhteyttä ennen kuin niihin tehdään merkintöjä 7 päivän kuluessa.