PALVELU

Palveluumme kuuluu kattava ja avulias konsultaatio sekä laaja-alainen asiantuntemus tekstiilien materiaaleista, eettisyydestä, tuotannosta ja painatuksesta.
Continental Clothing oli tukkukaupan naisten t-paidan innovoija Euroopassa, ja jatkavat edelläkävijänä muotoilussa ja kestävässä kehityksessä. Continental Clothing keskittyy luomaan korkealaatuisia, asiantuntevasti muotoiluja ja vastuullisesti valmistettuja painamattomia vaatteita muotikauppaan, musiikkituotteiksi, yrityskampanjoihin ja vapaa-aikaan. Continental Clothing Finland välittää Continental Clothing -tuotteita Suomessa. Palveluun kuuluu myös monipuolinen ja asiantunteva konsultaatio.

Näin palvelu toimii

Leo Belik
Continental Clothing Finland
Tutustu valikoimaamme, niiden eettisyyteen ja ominaisuuksiin. Kun haluat tilata tuotteita, rekisteröidy asiakkaaksi tai kirjaudu Webshop-tilausjärjestelmään. Kirjautuneena, näet varastosaldot ja hinnat. Voit kerätä kätevästi samaan ostoskoriin runsaasti tuotteita.
Jos tarvitset apua tai lisätietoja, niin olen aina käytettävissä. Minun tehtäväni on auttaa.

Miksi valitsisit Continental Clothingin tuotteet ja palvelun?

Kätevä tilausjärjestelmä ja nopea toimitus.
Kaikki tilaukset kerätään, pakataan ja lähetetään yleensä samana tai seuraavana työpäivänä. Kuljetusaika on 5-7 päivää riippuen toimituspalvelusta.
Soveltuu monipuoliseen painatukseen tai muuhun merkintään.
Tuotteemme on suunniteltu painettaviksi useilla eri silkkipainotekniikoilla. Ne toimivat erityisen hyvin digitaalisessa suorapainatuksessa.
Halutessasi toimitamme vaatteen täysin sinun suunnittelun mukaan.
Valmistamme ja ompelemme kudottuja ja painettuja tageja sekä kiinnitämme viivakoodeja jne. Tilausmäärät ovat alkaen 500 kpl per malli. Kysy lisää "bespoke manufacturing".
Continental-mallisto on valikoimamme tunnusmerkki. Vaatteet ovat tunnettuja edistyksellisistä materiaaleista ja tarkan muotoilunsa ansiosta. Ne tarjoavat laatua, ajankohtaista tyyliä ja ne ovat suunnittelijoiden, painajien ja käyttäjien suosikkeja.
Tuotteiden materiaalien valmistuksessa on huomioitu ympäristö.
Kaikki tuotteet ovat valmistettu kokonaan tai osittain luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista, jotka on sertifioitu.
Eettinen valmistus. Työntekijöiden terveys ja elintaso on huomioitu.
Continental Clothing Copmany Ltd ja GmbH ovat Fair Wear Foundation Premium jäseniä. Kaikissa valmistusvaiheessa on huomioitu todistetusti valvottu reilu toiminta.
Asiantuntijapalvelu ja konsultointi.
Continental Clothing Finland, Belik Oy on toiminut alalla yli 30 vuotta. Yritys on toiminut tekstiilien valmistuksessa, tekstiilipainona ja maahantuojana. Olemme asiantuntija.

Brändisi ansaitsee laadukkaat tekstiilit.