Kenelle myytte vaatteita ja asusteita?

Myymme painamattomia t-paitoja, huppareita ja kasseja painettaviksi ja brodeerattaviksi jälleenmyyntiin. Meillä ei ole kuluttajakauppaa. Harjoitamme ainoastaan B2B (business-to-business) -kauppaa. Saat tuotteitamme painatuksin jälleenmyyjiltä. Kysy lisää belik@belik.fi tai Leo 040 960 7191 tai Anton 044 320 3906.

Mitä vaatteet ja asusteet maksavat?

Meillä on hinnasto tukkuasiakkaille. Voit ottaa yhteyttä helposti meilitse belik(at)belik.fi tai lähetä tietosi https://www.belik.fi/yhteydenottopyynto

Mikä on minimitilaus?

Minimimäärää ei ole. Voit tilata sampleja jos haluat. Huomioi rahti + laskutus 19,- + alv riippumatta tilausmäärästä.

Kuinka teen tilauksen?

Otamme tilaukset vastaan vain meilitse. Vältämme tällä tavoin mahdolliset virheet. Lähetä lista tuotteista sisältäen tuotenumeron, värin, koon ja kappalemäärän. Käytä samoja värinimiä kuin tuoteluettelossa. Jos jotain jää epäselväksi, niin otamme yhteyttä. Otamme myös yhteyttä, jos tuote on loppu varastosta. Saat tilausvahvistuksen, kun olemme kirjanneet tilauksesi.
Huomioi, että toimitamme vain tiliasiakkaille. Jos yritykselläsi ei ole vielä tiliä, niin tilinavausta varten tarvitsemme yrityksesi tiedot. Tiedot voi ilmoittaa esim lomakkeella belik.fi/asiakastiedot

Tuleeko jälkitoimituksesta rahti- ja laskutuskuluja?

Tuotteet toimitetaan varastosaatavuuden mukaisesti. Asiakkaan pyynnöstä toimitettavat ”jälkitoimitukset” käsitellään yksittäisinä ennakkotilauksina rahti- ja toimituskuluineen. Eli toimitamme vain varastosaatavuuden mukaisesti tai ennakkotilauksina.

Haluan nähdä tuotteen ensin. Voinko tehdä näytetilauksen?

Voit tilata näytteitä edullisesti hinnastossa olevalla yksittäishinnalla. Saat näytteet 1-2 päivässä max kolme tuotetta. Veloitamme UPS Express -lähetyksen sekä laskutuskulun yht. 19,- + alv.

Onko teillä Suomessa varasto? Mistä tuotteet tulevat?

Kaikki tilaukset (myös näytteet) tulevat kustannustehokkasti suoraan päävarastoista, Berliinistä tai Bedfordista. Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme, jossa voitte tutustua tuotteisiin. Katso https://www.belik.fi/yhteystiedot/

Mikä on toimitusaika?

Varastotuotteiden toimitusaika on 5-7 päivää. Näytetilauksien (max 3 tuotetta) toimitusaika on 1-2 päivää.

Millä kuljetustavoilla toimitatte?

Kaikki toimitukset toimitetaan UPS-kuljetuksina. Standard tai UPS Express Saver -toimituksina.

Mitä rahti maksaa?

Rahti + laskutusveloitus on aina yht 19,- + alv riippumatta tilausmäärästä.

Suunnittelin itse vaatteen. Saanko sen tilaustyönä?

Kyllä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Toimitettuja tuotteita ei voi palauttaa. Jos lähetyksessä on virhe, niin ilmoita seitsemän päivän kuluessa virhetoimituksesta. Emme ota vastaan sen jälkeen tehtyjä reklamaatioita.

Toimitatteko tuotteet painatuksin?

Toimitamme vaatteet painamattomina toiveesi mukaiseen tekstiilipainoon. Kysy lisää jos etsit hyviä tekstiilipainoja.