Eettisesti valmistettujen ja painamattomien T-paitojen, huppareitten ja kassien tukkumyynti.

Aloittelevista yrityksistä kansainvälisiin brändeihin – palvelemme kaikkia! Intohimomme ovat tekstiilit ja hyvä palvelu.
Myymme painamattomia vaatteita yrityksille, joiden merkittävänä osana liiketoimintana on tekstiilien/vaatteiden myynti painatuksin tai muulla tavoin viimeisteltynä yrityksille, yhdistyksille tai kuluttajille.

Tukkuasiakkaana voit tilata sampleja jos haluat. Samplet ovat kuitenkin näytteitä varsinaisia tilauksia varten, jotka ovat tukkukaupassa keskimäärin: T-paidat ja kassit 10 kpl tai enemmän per koko. Huppari- ja Swetaritilaukset ovat keskimäärin 5 kpl tai enemmän per koko.

Haluatko tukkuasiakkaaksi? Kiinnostuitko tuotteista ja palvelusta?

Haluan jälleenmyydä tuotteitanne yritys- ja yhdistysasiakkailleni

Edustamani yritys on päätoimisesti jälleenmyyntialalla ja myy vaatteita merkittävänä osana liiketoimintaa. Esim tekstiilipaino tai/ja yritysvaatettaja.

Haluan painamattomia vaatteita ja asusteita tuotemerkilleni

Minulla on tuotemerkki tai haluan perusta sellaisen. Yritykselläni, brändilläni on esim nettikauppa. Olen päätoimisesti tai sivutoimisesti vaatealalla.

Haluan vaatteita ja asusteita yritykseni tai yhdistykseni merkinnöillä

Edustan yritystä, kerhoa tai yhdistystä. Tarvitsen vaatteita ja asusteita painatuksin yritykseni tai yhdistykseni henkilökunnalle tai promootiokäyttöön.